Man mogelijk blijvend invalide geslagen in bijzijn van kind

Drie jonge mannen die in een rode Citroën C1 reden, hebben in Zuid Limburg een man vermoedelijk blijvend invalide geslagen. Dit gebeurde bij een verkeersruzie, op zondagmiddag 1 november 2020 op de N300 richting Hoensbroek.

update
teaser-date

16-11-2020 08:40

Op maandag 9 november hield de politie een 19-jarige man uit Beekdaelen aan en in de week na onze uitzending nog twee: een 19-jarige man uit Landgraaf en een 21-jarige man uit Hoensbroek. Zij worden alle drie verdacht van betrokkenheid bij de mishandeling.

De politie ontvangt nog graag meer informatie en zeker ook uw mogelijke beelden.

Het slachtoffer reed die middag – samen met zijn 10-jarige dochter – vanaf een manege naar huis. Rond 14.30 uur stopte hij bij de superrotonde richting Brunssum, toen links van hem de rode Citroën C1 stopte.

Afgesneden

Bij het op groen springen van het verkeerslicht trokken beide auto’s tegelijk op, maar het slachtoffer werd vervolgens afgesneden door de bestuurder van de C1. Verderop ontstond commotie toen beide auto’s stopten op de snelweg richting Hoensbroek.

Bewusteloos

Het slachtoffer werd daarna door de inzittenden van de rode auto meerdere keren geslagen. Eén van hen gaf de man zo’n harde klap in zijn gezicht dat hij bewusteloos raakte. Daarna werd het slachtoffer, voor de ogen van zijn dochter, nog een aantal keer hard in het gezicht geslagen.

Deel uw beelden

Soortgelijke Citroën C1 Preloader
Soortgelijke Citroën C1
Soortgelijke Citroën C1 Preloader

De recherche heeft inmiddels met meerdere ooggetuigen gesproken, maar komt graag nog in contact met mensen die iets hebben gezien of mogelijk over beelden beschikken.
Iedereen die op die zondag 1 november tussen 14:15 en 15:00 uur op de N300 reed en daar dashcamopnamen van heeft, wordt verzocht die beelden met de politie te delen. Ook als u denkt dat er niets bijzonders te zien is, wil de recherche graag uw dashcambeelden zien; de kleinste details kunnen cruciaal zijn in dit onderzoek.

Help de politie

Mogelijk hebben de daders sinds 1 november met anderen over het incident gepraat. Is u iets opgevallen of heeft u andere informatie? Geef het alstublieft door. 

  • Wie heeft iets van de verkeersruzie gezien of heeft er iets van gefilmd of gefotografeerd?
  • Wie weet meer over de daders?
  • Wie beschikt over dashcamopnamen die gemaakt zijn op de N300 op zondag 1 november tussen 14:15 en 15:00 uur?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Betuig uw medeleven

Via de link hieronder kunt u het slachtoffer een bericht sturen.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar