Mannen op scooter beschieten woonhuis

De politie is dringend op zoek naar twee mannen die in de nacht van maandag 4 op dinsdag 5 oktober 2021 een woonhuis in Nijmegen hebben beschoten. De bewoner, die op dat moment in zijn werkkamer zat, bleef gelukkig ongedeerd.

Op bewakingsbeelden is te zien hoe twee mannen rond 00.15 uur op een scooter de Gerrit van Durenstraat in rijden. De persoon achterop stapt af, loopt richting de woning en lost een schot. Vervolgens weet het tweetal ongezien weg te komen.

update
teaser-date

02-11-2021 21:13

Sinds de uitzending zijn er drie tips binnengekomen. Het onderzoek gaat door.

Mogelijk verband Cuijk

Mogelijk heeft de beschieting een verband met een reeks incidenten die gericht lijken op werknemers van hetzelfde bedrijf. De politie onderzoekt onder meer een verband met de beschieting van een woning in Cuijk. Die gebeurde twee nachten eerder, ook door twee mannen op een scooter.

Belangrijke getuigen

De politie wil dringend spreken met twee mogelijk belangrijke getuigen. Kort voor het incident liep een bellende man langs de woning en reed iemand voorbij op een scooter. Was u één van hen of weet u wie deze personen kunnen zijn? Geef het alstublieft door.

Help de politie

  • Wie weet meer over de daders?
  • Wie herkent de scooter waarop de daders rijden?
  • Wie weet iets over de mogelijk belangrijke getuige?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun het slachtoffer

Leeft u mee met deze zaak? Laat een sterktewens achter.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar