Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Medewerkster tankshop oog in oog met gewapende overvaller

Het jaar 2021 kon voor een 39-jarige tankshopmedewerkster in Steenwijk niet vervelender beginnen. Op zaterdagavond 2 januari kwam zij oog in oog te staan met een gewapende overvaller.

update
teaser-date

26-01-2021 21:01

De drie tips die over deze man zijn binnengekomen, gingen over zijn mes. Maar wie is de dader? Geef het door aan de politie als u iets over hem weet!

Het incident gebeurde die avond omstreeks 19.45 uur bij een tankstation aan de Eesveenseweg, vlak bij de A32. Op beelden is te zien dat de dader eerst zijn fiets aan de zijkant van het pand neerzette en een mondmasker op leek te doen voor hij de shop in liep. Vervolgens beende hij rechtstreeks op de balie af en eiste daar geld.

Overvaller tankshop Eesveenseweg Steenwijk Preloader
Overvaller tankshop Eesveenseweg Steenwijk Preloader

Overvaller tankshop Steenwijk

De man dreigde met een zilverkleurig mes, met gaten in het heft, dat hij in zijn rechterhand hield. De overvaller droeg een opvallende, rode jas en een zwarte pet.

  • Lichte huidskleur
  • slank postuur
  • zo’n 1.75 - 1.85 meter lang
  • blond of grijzend, kort haar.

Gezien op De Vesting 

Mogelijk is de overvaller zo’n 45 minuten eerder al gezien op De Vesting. Het viel getuigen op dat hij zijn zwarte pet over zijn ogen trok, alsof hij probeerde oogcontact te vermijden. Heeft u hem mogelijk in diezelfde omgeving zien fietsen of rondlopen? Geef het alstublieft door.

Wie herkent de dader?

Neem alstublieft contact op met de politie als u meer over deze overvaller weet.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun het slachtoffer

Via de link hieronder kunt u de 39-jarige medewerkster een bericht sturen.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar