Mislukte beroving op station Sloterdijk

Opsporing Verzocht Preloader

Plotseling trekt de agressieve dader een mes en eist de iPhone van zijn slachtoffer.

update

3 bruikbare tips over de man die op station Sloterdijk in Amsterdam een mes trok toen hij iemand wilde beroven. Herkent u hem, reageer dan alsnog!

Op zaterdagavond 23 februari rond 19.20 uur probeert een man bij station Sloterdijk met een mes een jongen van zijn iPhone te beroven. De jongen zegt dat hij die helemaal niet heeft. Er ontstaat een worsteling op het perron, waarna het slachtoffer snel wegrent. Ook de berover rent even later het station uit, nadat hij zich tussen de toegangsdeurtjes door heeft geworsteld.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader

De man heeft een licht getinte huidskleur, hij had een onverzorgd uiterlijk en leek een beetje zwerverachtig. Hij is circa 25 a 30 jaar oud, rond de 1.70 - 1.75 m lang, kort donker haar en de man had gelige tanden. Onder zijn rechteroog zat een zwarte vlek, mogelijk van een ‘blauw oog’. Verder droeg hij dus een zwarte muts, een beige/lichtbruine korte jas (met lichte capuchon) en een lichtblauw spijkerbroek.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op zaterdagavond 23 februari rond 19.20 uur getuige geweest van de mislukte beroving bij station Sloterdijk in Amsterdam?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden en/of het signalement de dader?

Kijk ook eens naar