Man (79) slachtoffer van zeer gewelddadige straatroof

Een agressieve straatrover heeft op 15 december 2021 een 79-jarige man ernstig mishandeld. Het gebeurde in het Laakkwartier in Den Haag, vlak bij de voetbalvelden daar, terwijl het slachtoffer zijn hondje uitliet.

update
teaser-date

29-03-2022 20:08

Al tijdens onze uitzending van 22 maart tipte u massaal, waardoor bekend is dat de hoody die de straatrover droeg van het merk Emporio Armani is. Veel tipgevers dachten dat de dader een masker op had, maar dat is echt niet het geval.

In de week die volgde gaven nog eens zestig mensen informatie door, maar helaas is de identiteit van de straatrover nog niet bekend. Een flink aantal mensen dacht te zien dat de dader aan vechtsport doet. Het onderzoek loopt door.

Slaan en schoppen

De dader sprak de oudere man aan op de Janssoniusstraat en werd vrijwel direct fysiek. Hij eiste de telefoon van het slachtoffer, maar die had meneer niet bij zich, waarop de dader hem begon te slaan.
Het slachtoffer verweerde zich kort en probeerde bij zijn belager weg te komen door de Bragastraat in te lopen. De straatrover liet hem helaas niet met rust en bleef de 79-jarige man slaan en schoppen. Op een bepaald moment gaf hij hem zelfs een knietje tegen het hoofd.

Kenmerken dader

Het is zaak dat de agressieve dader zo snel mogelijk van straat wordt gehaald. Help alstublieft de politie door te vertellen wat u over deze man weet. Dat mag ook anoniem of via het tipformulier.
De straatrover die het oudere slachtoffer zo mishandelde, heeft een lichte huidskleur en is rond 1.80 meter lang. Hij heeft een slank postuur en een langwerpig, mager gezicht met een forse neus, een brede en platte kin en diepe groeven in zijn wangen langs zijn mond.

Help de politie

Ieder beetje informatie kan helpen de straatrover op te sporen. Zegt zijn hoody u bijvoorbeeld iets, met de opdruk op de rug, geef het door via het tipformulier hieronder.
Weet of vermoedt u wie de dader kan zijn, kunt u dat desgewenst ook anoniem doorgeven via ‘M’.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar