Moord Jan van Wanrooij (29) op het woonwagenkamp aan de Brestlaan

Opsporing Verzocht Preloader
Beloning € 15.000

De vader van twee kinderen wordt van dichtbij meerdere keren beschoten.

Op vrijdagmiddag 1 maart 2013 rukken hulpdiensten en politie om ongeveer 13.00 uur uit naar het woonwagenkamp aan de Brestlaan in de wijk Achtste Barrier in Eindhoven. Jan van Wanrooij (29) werd in zijn blauwe auto meerdere keren van dichtbij beschoten. De vader van twee kinderen sterft in zijn auto.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van het signalement de dader?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de man op zijn vlucht gezien?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Slachtoffer

Jan van Wanrooij werd mogelijk slachtoffer van een conflict rond de hennepteelt. Een paar dagen later meldde zich al een verdachte uit eigen beweging op het politiebureau. Er bleek echter toen niet genoeg bewijs om deze man uiteindelijk vast te houden.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader

Getuigen vertellen dat de schutter een blanke man was tussen de 25 en 35 jaar, tussen de 1.80m en 1.85m lang, donker gemillimeterd haar, een baard van een paar dagen een wat spitse kin en hij droeg een glimmende zwarte broek.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Vlucht

Kort nadat de schoten vielen rende een man, mogelijk de schutter, vanaf het kamp aan de Brestlaan vermoedelijk via een brandgang aan de Atrechtlaan richting de Rouenlaan. De man kwam toen uit bij de brandgang aan de Rouenlaan en als je daar doorheen loopt, dan kom je uit bij de geluidswal van de A58, de snelweg naar Eindhoven.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op vrijdagmiddag 1 maart 2013 om ongeveer 13.00 uur getuige geweest van de moord op Jan van Wanrooij (29) op het woonwagenkamp aan de Brestlaan in de wijk Achtste Barrier in Eindhoven?

Kijk ook eens naar