Moord op Victoria Retsjkina (39)

Ex-partner staat internationaal gesignaleerd.

update

Er kwamen 7 algemene reacties, niemand lijkt nog te hebben gezien wie de auto daar die woensdagavond tussen 19.00 uur en 21.00 uur bij het station parkeerde. Reageer alsnog als u daarvan getuige was.

Op woensdag 4 november wordt in haar woning aan de Frans Tromplaan in Hoevelaken het levenloze lichaam van Victoria Retsjkina (39) aangetroffen. De van oorsprong Russische vrouw is moeder van zes kinderen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Ex-partner

Victoria is zeer waarschijnlijk slachtoffer geworden van haar ex-partner, een eveneens 39-jarige man, die uit Libië afkomstig is. De politie vermoedt dat hij in het buitenland verblijft en voor hem is daarom een internationaal opsporingsbevel uitgevaardigd.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft informatie over de mogelijke verblijfplaats van de ex-partner van Victoria?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Auto

De auto van de verdachte is op de avond van de dood van Victoria aangetroffen bij het station Amersfoort, en is daar vermoedelijk tussen 19.00 en 21.00 uur neergezet.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft gezien dat deze auto op 4 november werd neergezet bij station Amersfoort?

Kijk ook eens naar