Nieuwe Binnenweg opgeschrikt door schietincident

Op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam werd zondagavond 29 september 2019 een 26-jarige man beschoten. Diezelfde avond werd een andere man met een schotwond afgeleverd bij een Rotterdams ziekenhuis. 

Omdat de politie er rekening mee houdt dat er over en weer is geschoten, zijn zowel de slachtoffers als een betrokkene aangehouden. Iedereen die iets van het schietincident heeft gezien, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.

Café aan de Nieuwe Binnenweg Preloader
Café aan de Nieuwe Binnenweg
Café aan de Nieuwe Binnenweg Preloader

Beschoten voor een café

Het slachtoffer stond rond 21.30 voor een café op de Nieuwe Binnenweg toen hij werd geraakt. Gelukkig overleefde hij het, maar de man moest wel geholpen worden in het ziekenhuis. 

Auto's uitgebrand Preloader
Auto's uitgebrand
Auto's uitgebrand Preloader

Auto’s uitgebrand Henegouwerplein

Een paar uur later brandden er ook twee auto’s uit op het Henegouwerplein. Mogelijk heeft deze brandstichting ook iets met de schietpartij te maken.

Getuigenoproep

De politie is dringend op zoek naar mensen die iets van de schietpartij hebben gezien of weten wat eraan voorafging. Ook als u weet wie de auto’s op het Henegouwerplein heeft achtergelaten, of als u daar iemand heeft gezien, hoort de politie dat graag. Met name de mensen die rond die tijd daar op het voetbalveldje waren, worden verzocht zich te melden. U kunt ook vertrouwelijk bellen met Team Nationale Inlichtingen of uw informatie anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem.

Upload uw beelden

Heeft uw beelden van het schietincident of reed u toevallig met uw dashcam langs? Upload alstublieft uw beeldmateriaal via het online tipformulier en help het onderzoek verder.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar