Ontwikkelingen in onderzoek schietincident Bradleystraat

Op de late avond van zaterdag 12 september 2020 werd een 38-jarige man beschoten op een parkeerplaats aan de Bradleystraat in Sittard. Hij ontsnapte daarbij ternauwernood aan de dood. De politie heeft in dit onderzoek nieuwe vragen, over de inzittenden van een roodbruine BMW die een dag voor het schietincident op camerabeelden verscheen.

update
teaser-date

12-01-2021 21:14

Sinds vrijdag 8 januari zijn niet alleen twee Nederlandse verdachten aangehouden, maar ook een inwoner van het Belgische Kinrooi en een man in Denemarken. Onder die aangehouden verdachten zit ook de eigenaar van de opvallende BMW. Die auto is inmiddels ook aangehouden en in beslag genomen.

Daarnaast heeft de politie via het tipformulier op hun site ook van twee tipgevers interessante informatie ontvangen. De rechercheurs willen graag met hen verder praten en vraagt deze mensen contact op te nemen met het Team Nationale Inlichtingen: 088 - 661 77 34. Uw identiteit wordt dan afgeschermd.

 Beelden van BMW 7-serie

De BMW uit de 7-serie werd gefilmd toen deze een ronde leek te doen over de parkeerplaats. De politie hoort graag van u als de auto u iets zegt of als u weet wie er die dag in gereden kan hebben. Op diezelfde vrijdag 11 september is deze roodbruine auto ook op beeld vastgelegd in de buurt van het NS-station in Sittard.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Neem contact op met de politie als u informatie heeft over de roodbruine BMW 7-serie en/of als u een idee heeft wie er in gereden kan of kunnen hebben.

Geef uw informatie door

Wie reden op de BMW-motor? Preloader
Wie reden op de BMW-motor?
Wie reden op de BMW-motor? Preloader

De vragen omtrent de schutter(s) en de BMW-motorfiets staan nog altijd open. Dat voertuig, type G310R en met het Duitse kenteken AC TW14, werd op donderdag 27 augustus 2020 gestolen uit de Duitse stad Aken.

Na het schietincident in Sittard werd de BMW-motorfiets brandend achtergelaten aan de Raadskuilerweg in Geleen. Meld het a.u.b. als u daarvan iets heeft gezien en/of er iets over weet.

Help het onderzoek verder

  • Wie weet iets over de roodbruine BMW 7-serie op de bewakingsbeelden van vrijdag 11 september 2020?
  • Wie heeft de BMW-motorfiets gezien tussen 27 augustus en 12 september 2020 en/of weet wie er op hebben gereden?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar