Nieuwe verdachten ongeregeldheden Amsterdam op beeld

Opsporing Verzocht Preloader

Het onderzoek naar personen die betrokken waren bij de ongeregeldheden in onder andere Amsterdam is in volle gang. Ook deze week doet de politie Amsterdam een oproep aan het publiek: wie herkent de volgende verdachten?

Ben je zelf betrokken geweest bij strafbare feiten tijdens één of meerdere van de rellen? Meld je bij de politie! De komende tijd zullen meer verdachten herkenbaar worden getoond. 

update
teaser-date

08-02-2021 21:00

De politie heeft op maandag 8 februari wederom nieuwe beelden van verdachten openbaar gemaakt. Herkent u één van de personen op deze pagina? Neem alstublieft contact op.

Verdachten ongeregeldheden 

Op 8 februari maakte de politie beelden van nieuwe verdachten openbaar. Sommigen van hen waren aanwezig bij de ongeregeldheden op 17 januari en anderen bij die op de 24e. Eerder werden al twee verdachten die betrokken waren bij de ongeregeldheden op 17 januari gezocht en een derde persoon die aanwezig was bij de rellen op 24 januari.

Eerder getoonde verdachten

De politie toonde eerder al meerdere verdachten. Van hen zijn enkelen al herkend of aangehouden. 

Help de politie

Beschikt u over informatie die van belang kan zijn? Neem alstublieft contact op. Herkent u iemand, geef dan het specifieke nummer door dat u in beeld ziet bij de desbetreffende persoon.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar