Ontwikkelingen in onderzoek naar beschieten Veluwse wolf

Beloning € 16.000

De politie doet een nieuwe oproep in het onderzoek naar het doodschieten van een wolf. Het dier werd gevonden op 1 oktober 2021 langs de Stroeërschoolweg bij het Gelderse dorp Stroe.

Blauwe overalls

Een voorbijganger ontdekte de dode wolf rond 10.00 uur die vrijdagochtend. Uit onderzoek blijkt dat eerder die ochtend, rond 08.45 uur, vlak bij die plek twee voertuigen en twee mannen hebben gestaan. De politie wil heel graag weten wie dat zijn geweest.
Beide mannen hadden toen ze werden gezien een blauwe overall aan. Ze stonden bij een witte bestelauto – waarschijnlijk een Volkswagen Caddy – en een grijs/blauw busje. Dat tweede voertuig trok een lage, korte paardentrailer.

Vermoedelijk soortgelijke paardentrailer Preloader
Vermoedelijk soortgelijke paardentrailer
Vermoedelijk soortgelijke paardentrailer Preloader

Deel uw informatie

Bent u een van die mannen of heeft u een idee wie zij kunnen zijn, neem alstublieft contact op met de politie. Ook als u mogelijk iets weet over de VW Caddy, het busje en/of de paardentrailer hoort de politie heel graag van u.

Help de politie

Voor de gouden tip die deze zaak oplost, ligt nog steeds een beloning klaar. Na een initiatief van de Faunabescherming is die met behulp van crowdfunding opgelopen tot 16.000 euro.
Uw informatie doorgeven kan op de volgende manieren:

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar