Oproep omtrent explosie waarbij drie doden vielen

Een enorme ontploffing in een bedrijfsruimte onder een wooncomplex kostte drie mensen het leven op maandagavond 29 januari 2024 in Rotterdam. Het meest waarschijnlijke scenario is dat die ruimte aan de Schammenkamp als drugslab werd gebruikt.

Op zaterdag 3 februari hield de politie een 34-jarige man aan op verdenking van betrokkenheid bij de productie van verdovende middelen. Zijn rol bij het vermoede drugslab en de explosie wordt verder onderzocht.

Vragen aan publiek

De politie heeft op dit moment twee specifieke vragen aan het publiek. Ten eerste: wie heeft informatie over wat zich in de maanden tot aan die 29e januari afspeelde in de bedrijfsruimte daar in Zuidwijk?
Weet u meer over personen en/of voertuigen die daar zijn geweest of kunt u iets vertellen over afwijkende gebeurtenissen, neem dan alstublieft contact op.

Getuigen in bestelbus

De tweede vraag betreft mogelijk heel belangrijke getuigen. Op het moment van de ontploffing was een bestelbus nét langs de plek des onheils gereden. U ziet dat voertuig op de beelden hierboven.
De politie zou nog graag met de inzittenden van de bestelbus spreken. Zij kunnen in de omgeving iets hebben gezien dat cruciaal kan zijn voor het onderzoek. Reed u in de bestelbus of heeft u een idee wie dat kunnen zijn geweest, meld u zich dan alstublieft.

Rechts de bedrijfsruimte waar de explosie zou plaatsvinden Preloader
Rechts de bedrijfsruimte waar de explosie zou plaatsvinden
Rechts de bedrijfsruimte waar de explosie zou plaatsvinden Preloader

Contact met de politie

Uw informatie doorgeven kan op de volgende manieren:

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar