Overval Domino’s Pizza op de hoek van de Leeuwenhoeklaan

De overvaller houdt een kwartier lang vijf jongeren gegijzeld.

update

5 mensen namen contact op, maar de zaak is nog niet opgelost.

Donderdagavond 16 april 2015 stapt rond 21.55 uur een man de Domino’s Pizza op de hoek van de Leeuwenhoeklaan binnen. Hij pakt een wapen en richt dat op de medewerkers. De overvaller is ervan overtuigd dat er heel wat te halen valt. Na geld uit de kassa is hij nog steeds niet tevreden: een kwartier lang bedreigt hij de jongeren en zoekt hij het hele pand door naar geld, om er vervolgens met het geld wat hij al had en de portemonnees van de medewerkers weer vandoor te gaan.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op donderdagavond 16 april 2015 rond 5 voor tien getuige geweest van de gewapende overval op de Domino’s Pizza aan de Leeuwenhoeklaan in Tilburg?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader

De dader is een kale, donkergetinte man van een jaar of 30, vrij fors en vrij lang, zo’n 1.85m. Hij had toen een stoppelbaardje en nog vrij nieuwe Adidas schoenen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden, het signalement en mogelijk in combinatie met de gele auto de dader?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Vlucht

Na de overval is hij vanuit de Domino’s Pizza aan de Leeuwenhoeklaan richting de Dunandstraat in Zoetermeer gelopen. Daar is de overvaller mogelijk bij twee andere mensen in een gele auto gestapt, met een afgeplakt kenteken.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de dader zien vluchten of voor de overval in de buurt gezien?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de gele auto met het afgeplakte kenteken in de buurt gezien en wie daarin zaten?

Kijk ook eens naar