Dubbele overval bij Domino’s aan de Kerstendijk

Dader overrompeld door nóg twee gewapende daders

update

Vooral veel tips over dader 2 en 3, terwijl van dader 1 het gezicht goed zichtbaar is op de bewakingsbeelden. Kijkt u nog eens of attendeer een kennis in de regio Rotterdam op dit item.

Op vrijdag 21 april 2017, rond 23.10 uur, komt een gewapende man het Domino’s filiaal aan de Kerstendijk binnen. Hij bedreigt de medewerkers en eist geld. Tot ieders verbazing komen tijdens deze overval nóg twee mannen naar binnen die met vuurwapens dreigen; geen handlangers van de eerste dader, het gaat om een tweede overval.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent een of meer van de overvallers aan de hand van de signalementen en/of de bewakingsbeelden?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Troostprijs

De eerste dader, de man met de gebreide muts op, had het personeel gedwongen op de grond te gaan liggen. Van het duo dat na hem kwam, moest hij er zelf bij gaan liggen. Pas toen de andere twee overvallers met hun buit op de vlucht sloegen, krabbelde hij op. Alsof hij vond dat hij een soort troostprijs verdiende, dwong hij de medewerkers twee telefoons, een handtas en een paar bankpassen af te staan.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Eén van de telefoons is later die nacht teruggevonden bij een speelplaats aan Hollands Tuin, vlak bij de A16. Bekend is ook dat dat toestel in de tussentijd een signaal afgaf vanaf winkelcentrum Keizerswaard. En ook de bankpassen zijn weer terecht; die werden in de wijk IJsselmonde aangetroffen bij de fietstunnel aan de Groeninx van Zoelenlaan.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader 1

Mogelijk heeft iemand de dader gezien, ’s avonds laat of ’s nachts, op een of meer van de genoemde lokaties. Hij is ongeveer 1.85 meter lang, hoogstens 25 jaar oud en heeft een donkere huidskleur. Hij droeg die avond donkere kleding, grijze handschoenen en een wollen muts met daarop een wit bolletje.Deze eerste overvaller reed op een zwarte scooter, een Piaggio van het type Zip200, die opviel door witte ledlampjes en een hoog windscherm.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de eerste van de drie daders gezien, mogelijk in combinatie met een zwarte Piaggio Zip200 scooter, op een van de genoemde lokaties?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Daders 2 en 3

Aan de daders van de tweede overval springt in eerste instantie het lengteverschil in het oog; de één lijkt zo’n 20 centimeter langer dan de andere. De kleinste van het duo is circa 1.70 meter lang, heeft een donkere huidskleur en droeg die avond een grijze broek en een blauw jack met capuchon. Wat opviel is dat hij een gouden tand heeft.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Zijn langere handlanger is een blanke man van ongeveer 1.90 meter lang, heeft een snorretje en droeg een donkerkleurig trainingspak. Het is mogelijk dat dat een trainingspak betreft zoals dat van het Duits nationaal voetbalteam.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft informatie over het duo dat de tweede overval pleegde? Misschien komt de combinatie van het lengteverschil en de signalementen u bekend voor?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar