Gewapende overval Domino’s Pizza aan de Oude Haagweg

Een bedrijfsfeestje werd bruut verstoord door twee gewapende mannen…

update

Drie tips kwamen er binnen over de twee overvallers. De politie zoekt nog steeds naar een getuige, een scooterrijder, die op de Oude Haagweg moest stoppen, toen de overvallers naar buiten renden.

Op zondagavond 20 maart 2016 wordt rond 22.15 uur een overval gepleegd op de Domino’s Pizza aan de Oude Haagweg in Den Haag. Er is een feest voor de bedrijfsleider aan de gang, wanneer twee gewapende mannen binnen komen en om geld schreeuwen. Omdat de kluis een tijdslot heeft, nemen ze uiteindelijk genoegen met de inhoud van een kassalade en gaan er met een deel van de dagopbrengst vandoor.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op zondagavond 20 maart 2016 rond 22.15 uur getuige geweest van de overval op de Domino’s Pizza aan de Oude Haagweg in Den Haag?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Aanhoudingen

Niet lang nadat de daders de Domino’s Pizza hebben verlaten krijgt de politie twee mannen in het oog in de Burgemeester Hooftstraat. Ze worden aangehouden en ook een vrouw wordt meegenomen naar het politiebureau op verdenking van betrokkenheid bij de overval. Inmiddels zijn ze alle drie weer op vrije voeten.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader 1

De langste van de twee was echt een lange, slanke man, tegen de 1.95m. Hij droeg een pistool bij zich, althans verschillende getuigen herkenden het als een pistool. Hij is tussen de 30 en 40 jaar oud, en droeg een donkere jas met een bontkraag. Hij droeg een donkere shawl, een soort bandana om zijn gezicht, en hij had lang donker haar. Hij droeg donkere sportschoenen. Wat ook opviel, hij sprak met een Haags accent.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader 2

De tweede dader is ongeveer 1.80m, hij droeg een donkere baseball cap met een gele rand. Hij had een donkere shawl voor zijn gezicht en droeg een groene jas, iets lichter dan legergroen. Hij had een donkere trainingsbroek aan, mogelijk van het merk Adidas, en hij sprak ook met een Haags accent.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er informatie over de daders, mogelijk aan de hand van de signalementen?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Getuige

Op het moment dat de daders naar buiten liepen, kwam er vanuit de van der Goeslaan iemand op een scooter de Oude Haagweg op rijden. Die moest zelfs stoppen voor de twee, en waarschijnlijk heeft die persoon de daders goed kunnen bekijken.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie herkent zichzelf in de getuigenoproep?

Help de politie

Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar