Overval op cafetaria aan de Noordsingel

Juist toen haar man net even de deur uit was en zij er alleen stond, werd de eigenares van een cafetaria overvallen in Bergen op Zoom. Rond 14.25 uur op donderdag 27 mei 2021 bedreigde een vrij kleine man haar met een mes. Even later fietste hij ervandoor met het geld uit de kassa.

update
teaser-date

24-08-2021 21:45

Helaas is er pas één tip binnengekomen over deze zaak. Meer informatie blijft welkom.

Er zijn geen beelden van de overval, maar wel is vastgelegd hoe de vermoedelijke dader om de hoek over de Minderbroederstraat fietst – eerst richting de cafetaria en ruim twee minuten later erbij vandaan.

Kenmerken dader

De kenmerken van de man op de beelden komen overeen met de beschrijving die het slachtoffer gaf van haar belager. Het gaat om een man van nog geen 1.70 meter lang wiens leeftijd ze niet goed kon inschatten.
Hij had een spijkerbroek en een donkerblauw jack aan en droeg over zijn hoofd een grijze capuchon. Daarnaast had hij een blauwe rugzak bij zich en een plastic tas van de Aldi. Die laatste is op weg naar de cafetaria niet op de beelden te zien, maar tijdens de vlucht wél.

Vouwmes en lage stem

Het slachtoffer wist ook nog te vertellen dat het wapen dat de overvaller gebruikte een vouwmes was. Het weinige dat de man sprak, deed hij met een opvallend lage stem. De fiets waarop hij reed, was een zwarte opoefiets met voorop een bagagerek.
Mogelijk zetten deze feiten iemand aan het denken. Heeft u een idee wie de man kan zijn, geef het door aan de politie. Dat mag als dat voor u beter voelt ook anoniem.

Help de politie

Wie herkent de vermoedelijke overvaller op de beelden?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun het slachtoffer

Leeft u mee met deze zaak? Laat een sterktewens achter.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar