Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Overvallers met koksmessen bestormen eetcafé Admiraliteit

Het eetcafé aan de Admiraliteitsstraat is maandagavond 29 januari het doelwit van twee overvallers. Gewapend met koksmessen bestormt het duo rond 23.10 uur het horecapand.

update

1 tip na de uitzending van 11 september. Het team kan uw hulp nog goed gebruiken.

Op het moment van de overval zijn er nog medewerkers van het eetcafé aan het werk. De daders zijn te zien op bewakingsbeelden.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft iets opvallends gezien rondom de Admiraliteitsstraat op maandagavond 29 januari in Rotterdam?

Postzak

De overvallers bedreigen het personeel met hun messen en eisen geld uit de kassalade. Vervolgens eisen ze ook nog de portemonnees van de medewerkers. Ze stoppen de buit in een soort postzak. Na enkele minuten verlaat het duo de eetgelegenheid.

Vermomming

De mannen hebben zich vermomd, waardoor herkenning lastig is. Het tweetal wordt rond 20 jaar oud geschat en zijn beiden blank of licht getint.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

De man die bij binnenkomst voorop liep, sprak straattaal en droeg een zwarte jas van het merk The North Face en een broek met witte strepen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Van de tweede dader is ondanks zijn bivakmuts een stuk van het gezicht te zien.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie herkent de mannen op de bewakingsbeelden?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar