Opsporing Verzocht Preloader
alert

De politie is dringend op zoek naar TBS’er Henk Ernst (61). Hij is voor het laatst gezien op maandag 27 juli op de Coolsingel in Rotterdam. Als u Henk Ernst heeft gezien of weet waar hij verblijft, benader hem dan niet zelf, maar neem direct contact op met de politie.

double-arrow

Ramkraak bij telefoonwinkel

Aan de Julianalaan in Roermond is in de nacht van donderdag 31 augustus op vrijdag 1 september 2017 een ramkraak gepleegd bij een telefoonwinkel. De schade is waarschijnlijk een ton.

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

Binnen een halve minuut staan de ramkrakers met meer dan 20 smartphones  - voornamelijk Iphones 6 en exemplaren van de Samsung S8 - en 15 harde schijven weer buiten. Een buurtbewoner die de klap hoorde, ziet dat de twee daders wegrijden in een BMW. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Gestolen BMW

Tien minuten na de ramkraak wordt die auto al weer teruggevonden, in het dorp Baexem vlakbij Roermond. De BMW blijkt eerder die nacht in Deurne gestolen te zijn. De daders zijn allebei jonge mannen. Een van heeft kort zwart haar en prominente wenkbrauwen. 

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar