Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Ramkraak bij telefoonwinkel

Aan de Julianalaan in Roermond is in de nacht van donderdag 31 augustus op vrijdag 1 september 2017 een ramkraak gepleegd bij een telefoonwinkel. De schade is waarschijnlijk een ton.

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

Binnen een halve minuut staan de ramkrakers met meer dan 20 smartphones  - voornamelijk Iphones 6 en exemplaren van de Samsung S8 - en 15 harde schijven weer buiten. Een buurtbewoner die de klap hoorde, ziet dat de twee daders wegrijden in een BMW. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Gestolen BMW

Tien minuten na de ramkraak wordt die auto al weer teruggevonden, in het dorp Baexem vlakbij Roermond. De BMW blijkt eerder die nacht in Deurne gestolen te zijn. De daders zijn allebei jonge mannen. Een van heeft kort zwart haar en prominente wenkbrauwen. 

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar