Stenen gooien met fatale afloop

Er is massaal gereageerd op de stenengooiers in Son en Breugel, zo’n 80 tips. Veel gingen over de auto’s van de daders die gefilmd waren bij een tankstation, maar heel belangrijk: er zijn ook namen genoemd. Wel nog 2 belangrijke oproepen: de anonieme briefschrijver heeft zich nog niet gemeld, ook niet het meisje wier stem is gehoord na het fatale stenengooi-incident.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er in de omgeving van Son en Breugel en Best getuige geweest van één van de stenengooi-incidenten op zaterdag 10 maart 2007, zondagavond 25 maart 2007 of het fatale incident van zondag 29 april 2007 waarbij de 72-jarige Gerrie van Erp om het leven kwam?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet wie de dader(s) zijn van de verschillende incidenten, gelet op het feit dat deze waarschijnlijk een relatie hebben met het gebied ten noorden van Breugel in de richting van Nijnsel/Sint Oedenrode en eventueel met het gebied Stiphout/Helmond?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie kan er meer over het mogelijke motief achter de stenengooi-incidenten vertellen?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is de schrijver van de anonieme brief die gestuurd is naar de politie Eindhoven in het stadsdeel Woensel Noord?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie herkent de voorste donkere auto met kofferbak of de achterste donkere Volkswagen Golf type 3 en de combinatie van de twee auto's die op zondagavond 29 april 2007 vlak na elkaar reden?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is het meisje dat bij het fatale incident van zondag 29 april 2007 betrokken zou zijn geweest?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er over het algemeen informatie over deze zaak en dit nog niet met de politie gedeeld?

Kijk ook eens naar