Straatrover maakt niet alleen handtas buit, maar ook winkelomzet

Bij een beroving op het Stadhuisplein in Lelystad maakte een straatrover niet alleen een peperdure Louis Vuitton-tas buit, maar ook de omzet van een nabijgelegen kledingwinkel. Het slachtoffer was op het moment van de beroving net onderweg naar de geldautomaat om geld te storten.

Toen ze die woensdagmiddag 14 juli 2021 van het Stadhuisplein naar de geldautomaat liep, rende er iemand langs haar en werd haar handtas losgerukt.

update
teaser-date

26-10-2021 21:17

Er is met name getipt over de scooter van deze mannen. Meer informatie over de verdachten blijft welkom.

Handlanger op scooter 

De vrouw ging er meteen achteraan, maar de dader had al een grote voorsprong. Wel heeft ze nog kunnen zien hoe hij de Poststraat in is gerend en op de Neringweg bij iemand op een scooter is gestapt.

Vlucht op beeld 

Gelukkig staan de twee mannen en een deel van hun vlucht door Lelystad op beeld. In de Albert Heijn-tas die één van hen vast heeft, zit vermoedelijk de Louis Vuitton-tas. Mogelijk is deze na de straatroof ergens te koop aangeboden of cadeau gegeven.
Helaas is het kenteken van de scooter niet te zien, maar het voertuig lijkt wel vrij nieuw. Beide mannen lijken getint en ogen vrij jong, Herkent u de scooter en/of de personen die erop zitten? Neem alstublieft contact op.

Deel uw informatie

Meld het a.u.b. als u iets over de daders weet. Dat mag ook anoniem.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun het slachtoffer

Leeft u mee met deze zaak? Laat een sterktewens achter.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar