Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Straatrovers mishandelen man en 10-jarig kind

Twee nog onbekende daders probeerden op zaterdag 5 augustus 2023 een man van zijn horloge te beroven. Het slachtoffer liep op dat moment met zijn gezin naar hun auto, na een bezoek aan de Designer Outlet in Roermond.

In die Outlet hebben de daders vermoedelijk gespot dat de man een Rolex droeg. Op een nabijgelegen parkeerplaats deinsden ze er niet voor terug om hem én zijn 10-jarige zoontje te mishandelen. Het prijzige horloge raakte daarbij beschadigd, maar het tweetal wist het niet mee te krijgen.

Verdachten op beeld

Kijkt u alstublieft goed naar de beelden hierboven en meld het als u (een van) de verdachten herkent. Degene die als eerste het slachtoffer aanviel, had een shirt aan met lange mouwen en voorop een opvallende print. Op zijn zwarte broek zaten vermoedelijk verfspetters.
De andere man had over een grijs shirt een jack met capuchon aan, mogelijk van het merk The North Face, en een blauwe spijkerbroek met vale plekken. Beiden hadden die dag kort, zwart haar.

Geef uw tip door

Wie zijn de twee mannen op de camerabeelden?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar