Twee daders gefilmd van inbraak horecapand

In de nacht van 4 op 5 oktober 2018 braken twee mannen in bij grand café Saint Tropez aan de Dorpstraat. Ondanks dat het alarm afging, wist het duo met een flinke buit weg te komen.

update

Er is slechts 1 tip binnengekomen, meer informatie blijft welkom.

Op bewakingsbeelden verschijnen de inbrekers rond 03.30 aan de voorkant van de horecagelegenheid. Ze loeren kort naar binnen en lopen vervolgens naar de achterkant van het pand.

Daar forceren ze een deur en lukt het ze binnen te komen, waarbij ze het alarm activeren. De mannen gaan snel te werk en zijn binnen een paar minuten verdwenen.

 
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

In die korte tijd richten ze een aanzienlijke schade aan: ruim 1.500 euro uit een kassa en voor zo'n 500 euro aan vlees en vis nemen ze mee.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de twee mannen gezien tussen 03.00 en 04.00 in de ochtend van vrijdag 5 oktober in de omgeving van de Dorpstraat in Veldhoven?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Kenmerken daders

Eén van de inbrekers, degene die een rugtas bij zich droeg, had zwarte gympen aan met witte zolen en een wit Nike-logo. Verder droeg hij een donkerkleurig jack en wat een grijze spijkerbroek lijkt. Hij had een pet op en daaroverheen een capuchon.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

De andere dader was geheel in zwarte of donkerkleurige kleding gehuld, waaronder een halflange, mogelijk lederen, colbert-achtige jas. Wellicht het meest herkenbaar zijn zijn grote oren en neus.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Herkent u (een van) de mannen op de beelden of heeft u een idee wij zij zijn, geef het door aan de politie. Dat kan ook anoniem via 0800-7000.

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar