Verdachten op beeld van diefstallen uit woningen

In een wooncomplex voor ouderen werd op één dag in vier appartementen ingebroken. De daders kwamen waarschijnlijk door ‘flipperen’ binnen, want er was geen braakschade.

update
teaser-date

17-03-2020 20:37

Ondanks zes tips zijn de vrouwen nog niet aangehouden. Herkent u hen? Geef het door! Ook naar de insluiper is de politie nog op zoek.

Van de slachtoffers, allen boven de 80, werden contant geld, dierbare sieraden en een aantal bankpassen meegenomen. Die passen zijn nog diezelfde dag, donderdag 22 augustus 2019, op verschillende plekken gebruikt.

Drie vrouwen

Op bewakingsbeelden van de pinbetalingen komen steeds dezelfde verdachten in beeld: drie vrouwen die hun best lijken te doen hun gezicht te verbergen.

Met z'n drieën verschijnen ze bij een Albert Heijn-filiaal in Klundert en bij een winkel van Bruna in Zundert. Tussendoor zijn twee van hen gefilmd in een casino aan het Burchtplein in Etten-Leur.

  • pointer Wie weet wie deze vrouwen zijn en/of waar zij verblijven?

Insluiper Patrijsstraat

Drie weken later werd ingebroken bij een ouder echtpaar aan de Patrijsstraat. Terwijl de man des huizes net even een blokje om fietste en zijn vrouw in de voortuin de plantjes deed, sloop via de achtertuin de dader de woning in.

Het gaat om een kale, blanke man van vermoedelijk rond 60 jaar oud. Op vrijdag 13 september ging hij ervandoor met een aantal sieraden van de bewoners. Wie herkent hem?

Deel uw informatie

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Sterktewens

Om de gedupeerden een bericht te sturen, kunt u de link hieronder gebruiken.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar