Vermoedelijk zelfde insluiper slaat toe in zorgcentra

Vermoedelijk dezelfde insluiper heeft het gemunt op woningen in zorgcentra. Op 5 augustus 2021 heeft de man in zowel Oudenbosch als Bergen op Zoom geprobeerd een slag te slaan. De politie sluit niet uit dat hij landelijk actief is.

update
teaser-date

01-02-2022 20:04

Vijf mensen namen contact op en deelden nuttige informatie, maar helaas heeft dat nog niet tot een aanhouding geleid. Meer tips over de insluiper zijn nog welkom.

Op heterdaad betrapt

Die donderdag is de man voor het eerst vastgelegd door bewakingscamera’s in een zorgcentrum in Oudenbosch. Op het moment dat hij een woning doorzoekt, komt plotseling de 88-jarige bewoonster thuis. Daarop gaat de man ervandoor zonder buit.

Ravelijnflat in Bergen op Zoom

Diezelfde dag slaat hij ook toe bij een 80-jarige bewoonster van de Ravelijnflat in Bergen op Zoom. Daar weet de man helaas wel spullen te stelen, zoals een gevulde sieradenkist en een creditcard. Waarschijnlijk heeft hij de voordeur open gekregen door te ‘flipperen’.

Pinnen in Tilburg

Bij een geldmaat op het Wagnerplein in Tilburg wordt vervolgens geld opgenomen met de gestolen creditcard. Mogelijk is de man bekend in de regio, maar zulke oplichters zijn soms ook landelijk actief.

Wie herkent de insluiper?

Heeft u een vermoeden wie de man op de beelden is? Neem alstublieft contact op.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar