Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Vrouw (66) na aanrijding overleden, doorrijder spoorloos

De 66-jarige Bep van de Langenberg werd zondagmiddag 15 september 2019 aangereden vlak bij het Parktheater in Eindhoven. De bestuurder van een blauwe Opel Zafira reed na het incident door.

update
teaser-date

06-11-2019 13:33

Na de uitzending zijn er meer dan 40 tips binnengekomen over de doorrijder. Heeft u informatie of de Opel Zafira zien rijden? Neem alstublieft contact op met de politie.

Het gebeurde die middag rond 16.00 uur op de Elzentlaan. De bestuurder verleende de scooterrijdster geen voorrang, met de aanrijding tot gevolg. Mevrouw Van de Langenberg is een dag later aan haar verwondingen overleden.

De blauwe Opel Zafira en de inzittenden ervan zijn sindsdien spoorloos. Tijdens de aanrijding zaten er twee personen voorin. Vermoedelijk heeft de auto voor of rechtsvoor schade opgelopen.

Blauwe Opel Zafira Preloader
Blauwe Opel Zafira Preloader

Blauwe Opel Zafira

  • Ouder model Zafira (net na bouwjaar 2000)
  • Nederlands kenteken
  • dakrails
  • donkere achterramen
  • trekhaak.
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Heeft u de Opel Zafira gezien en/of weet u wie er op zondag 15 september 2019 in reden? Geef het door. Dat mag ook anoniem op 0800-7000 of via een meldformulier.

Doctor Schaepmanlaan en Bomansplaats

Ondanks dat de Opel even stopte – en de inzittenden gezien moeten hebben dat het slachtoffer op de grond lag – reed de bestuurder na het incident door, de Doctor Schaepmanlaan op.
Opvallend is ook dat de Zafira vanaf de Bomansplaats kwam. Dit is namelijk een weg enkel voor bestemmingsverkeer of om te parkeren.

Getuigenoproep

De politie komt graag in contact met deze mogelijk belangrijke getuigen:

Help het onderzoek verder

Heeft u informatie over de blauwe Opel Zafira of over wie daar op zondag 15 september 2019 in reden?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun de nabestaanden

Via de link hieronder kunt u een bericht versturen aan de familie van mevrouw Van de Langenberg.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar