Weer nieuwe verdachten van geweld bij ongeregeldheden

Opsporing Verzocht Preloader

In de reeks verdachten van openlijke geweldpleging en andere delicten tijdens rellen die ontstonden bij protesten tegen de avondklok en overige corona-maatregelen, maakt de politie opnieuw beelden openbaar van personen die erbij betrokken zijn geweest. Meld het alstublieft als u iemand herkent.

update
teaser-date

23-02-2021 21:59

Inmiddels zijn drie verdachten van de rellen in Amsterdam herkend of door de politie aangehouden. 

 Maandag 25 januari in Rotterdam

Verschillende verdachten hebben zich schuldig gemaakt aan vernielingen en/of plundering. Daarnaast stormde tijdens de ongeregeldheden in Rotterdam een groep de shop binnen van een Esso-tankstation. Twee personen drongen daar zelfs door tot achter de kassa, bedreigden een medewerkster en maakten een geldbedrag en een aantal sloffen sigaretten buit.

Op de Groene Hilledijk werd brand gesticht en een groep wist er een grote container die daar stond omver te duwen. Laat het de politie weten als je er zelf bij was of als u iemand herkent aan de hand va de camerabeelden.

Twee zondagen in Amsterdam

Grote onrust was er op de zondagen 17 en 24 januari op en rond het Museumplein in Amsterdam. Ook van die ongeregeldheden heeft de politie weer een nieuwe verdachte op beeld.
De gezochte personen hebben geweld gebruikt tegen politiemensen, onder wie een aantal van de Mobiele Eenheid. Er is geslagen en geschopt en er zijn verschillende voorwerpen gegooid. Geef het a.u.b. door als u één de persoon hieronder herkent.

Geef bij uw tip het nummer ‘AMS-NN05-24JAN’ door Preloader
Geef bij uw tip het nummer ‘AMS-NN05-24JAN’ door
Geef bij uw tip het nummer ‘AMS-NN05-24JAN’ door Preloader

Help de politie

Wie zijn de personen op de foto’s en bewakingsbeelden? Geef het door als u iemand herkent. Dat mag ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar