Wie herkent de mannen die Lil’ Kleine overvielen?

Drie mannen, van wie zeker één een vuurwapen had, beroofden op donderdagavond 4 november 2021 de 27-jarige Jorik Scholten. Het slachtoffer, beter bekend onder zijn artiestennaam Lil’ Kleine, raakte daarbij een zeer kostbaar horloge kwijt.

Het is niet helemaal zeker dat de daders dat sieraad hebben buitgemaakt. Zodra Scholten doorkreeg dat hij werd aangevallen, heeft hij het horloge afgedaan en weggegooid. De politie heeft het niet in de omgeving van de plaats delict kunnen terugvinden.

update
teaser-date

14-12-2021 21:08

Ondanks 11 tips is helaas nog geen van de overvallers herkend. Ook het horloge is nog niet getraceerd.

Willemskade in Rotterdam Preloader
Willemskade in Rotterdam
Willemskade in Rotterdam Preloader

Klap met vuurwapen

Er zijn camerabeelden van de drie verdachten. Daarop is te zien hoe zij al een tijdje rondhingen in de buurt van het Wereldmuseum, waar Lil’ Kleine die avond een feest bezocht. Toen het slachtoffer daarna rond 23.45 uur over de Willemskade liep, overviel het drietal hem.
De mannen gebruikten direct geweld en schreeuwden op agressieve toon. Eén van hen sloeg met een vuurwapen op het hoofd van het slachtoffer, dat daarbij een hersenschudding opliep.

Kenmerken daders

Alle drie de daders zijn donker getint, spreken Nederlands en Papiaments en droegen donkerkleurige kleding, waaronder in elk geval één jas van het merk The North Face.
Weet of vermoedt u wie deze mannen kunnen zijn en/of heeft u mogelijke verdachten over de beroving horen spreken? Was u op het feest of stond u buiten tijdens de beroving en heeft u nog niet met de politie gesproken? Neem alstublieft contact op. 

Patek Philippe 5711

Het verdwenen horloge is een rosé-gouden exemplaar van het merk Patek Philippe, type 5711, en heeft een waarde van ruim honderdduizend euro. Meld het alstublieft als u een idee heeft waar het zou kunnen zijn; dat mag desgewenst ook anoniem.

Soortgelijk horloge Preloader
Soortgelijk horloge
Soortgelijk horloge Preloader

Deel uw informatie

  • Wie heeft iets gezien van de overval die late donderdagavond 4 november aan de Willemskade in Rotterdam?
  • Wie weet iets over een of meer van de daders?
  • Waar is het Patek Philippe-horloge?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun het slachtoffer

Leeft u mee met deze zaak? Laat een sterktewens achter.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar