Woning aan de Waterstraat van dichtbij beschoten

Een woning aan de Waterstraat in Velp is op maandagavond 25 november beschoten. Een dag later werd de vermoedelijke schutter aangehouden. De politie heeft echter nog veel vragen en is daarom dringend op zoek naar getuigen van het incident.

Andere getuigen hebben al verklaard dat kort voor 20.00 uur een personenauto, vermoedelijk een Mercedes, door de straat reed en voor het huis parkeerde.

update
teaser-date

04-12-2019 10:36

Kort na de uitzending van 26 november 2019 is er nog een tweede verdachte aangehouden.

Gericht geschoten

Vervolgens stapte de schutter uit het voertuig en schoot meerdere keren – van dichtbij en gericht – op de woning. Op dat moment waren er drie mensen binnen aanwezig, maar gelukkig raakte niemand gewond.

Nog veel onduidelijk

Ondanks de aanhouding van de man van wie de politie vermoedt dat hij de schutter is, is nog veel onduidelijk rond het schietincident. Zo is niet bekend of de schutter alleen heeft gehandeld of samen met anderen en ook is er nog weinig duidelijk over het motief voor de beschieting.

Getuigenoproep

De politie is dringend op zoek naar personen die iets hebben gezien van het schietincident, de schutter of de auto of die weten hoeveel mensen er in die auto zaten.
Ook informatie over het mogelijke motief voor de beschieting is van groot belang; neem als u iets weet alstublieft contact op met de politie.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34
Tippen vanuit het buitenland (lokaal tarief): +3179 - 3459800

ONLINE TIP DOORGEVEN

Sterktewens

Wilt u een bericht sturen aan de bewoners, gebruik de link hieronder.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar