Automobilist ervandoor na aanrijden fietser

  • Rotterdam

Op de Noorderbocht in Rotterdam werd op zondagavond 4 juni 2023 een toen 63-jarige man aangereden door een auto. Hij liep daarbij ernstig letsel op en is nog altijd aan het revalideren. De betrokken bestuurder is doorgereden en heeft zich niet gemeld. Uw hulp kan cruciaal zijn om die persoon alsnog op te sporen.

Het slachtoffer was daar in Overschie op zijn volkstuintje geweest. Dat is zijn voornaamste hobby. Rond 19:30 uur vertrok meneer op de fiets richting huis, onder meer langs de locatie van het CBR aan de Noorderbocht. Bij het viaduct over de A20 werd hij van achteren aangereden.

232366_noorderbocht_tr2.jpg
Noorderbocht bij het viaduct over de A20

Mogelijke verdachte en getuige

De politie vraagt u mee te denken over camerabeelden van twee Volkswagens. Terwijl de bestuurder van de grijze auto een belangrijke getuige zou kunnen zijn, is de witte Volkswagen vermoedelijk betrokken geweest bij het ongeval.
Mogelijk heeft die witte auto aan de voorzijde schade opgelopen door de botsing met de fietser. Heeft u een idee wie daar reed die zondagavond rond 19.30 uur en/of waar de witte Volkswagen nu is? Geef het alstublieft door aan de politie.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Contact met de politie

  • Wie zijn de bestuurders van de witte en de grijze Volkswagens die allebei keerden voor het gebouw van het CBR aan de Noorderbocht?
  • Wie weet meer over de bij het ongeval betrokken auto en wie die bestuurde?

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Noorderbocht

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.