Babbeltruc vrouw (85) op parkeerplaats aan het Ambrosiushof

  • Hilversum
  • Update¬†

Wie herkent de gewiekste zakkenrollers?

Update

2 tips over de vrouwen. Wie herkent ze ook?

Op maandag 15 september 2014 wordt een vrouw (85) na het doen van boodschappen bij de Albert Heijn in winkelcentrum Kerkelanden in Hilversum slachtoffer van een babbeltruc. Op de parkeerplaats aan het Ambrosiushof vlakbij het winkelcentrum vragen twee jonge vrouwen haar de weg naar het ziekenhuis en daarna willen ze weten waar het bejaardentehuis is. Wanneer de vrouw thuis komt merkt ze dat haar pinpas verdwenen is.

  • Wie is er op maandag 15 september 2014 getuige geweest van de babbeltruc bij een vrouw (85) op de parkeerplaats aan het Ambrosiushof in Hilversum?
tcm17335729_large.jpg
Pinnen

Nog geen kwartier na de babbeltruc wachten de daders op hun beurt bij een geldautomaat verderop in Hilversum. Waarschijnlijk hebben ze eerder bij de Albert Heijn de pincode van de oude dame afgekeken. Op deze manier kunnen ze geld pinnen van hun slachtoffer.

  • Wie heeft de daders met de gestolen pas zien pinnen?
tcm17335730_large.jpg
Daders

Beide vrouwen zijn licht getint, begin 20, hebben lang zwart haar en één van hen heeft op die maandag 15 september een piercing in de rechterwenkbrauw. Let ook op hun nette kleding.

  • Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden de daders?

Ambrosiushof

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.