Banden van auto al zes keer vernield

  • Dongen

Een inwoner van Dongen was tamelijk wanhopig nadat al vier keer, bij zijn eigen woning aan de Hof, de banden van zijn auto waren vernield. Hij hing een camera op en die legde in januari én december 2022 een dader vast; mogelijk beide keren dezelfde man.

Heeft u een idee wie de man(nen) op de beelden zou(den) kunnen zijn, neem alstublieft contact op met de politie. Let u op de kleding van de dader(s), het postuur en de manier van bewegen. Ook als u denkt te weten wat de aanleiding voor de vernielingen kan zijn, hoort de politie graag van u.

Banden lek geboord

Waar bij eerdere incidenten ook in de autobanden werd gestoken, had de dader in de twee gefilmde gevallen een accuboor bij zich. Met een beetje inspanning lukte het om meerdere banden lek te boren, waarop de man ervandoor ging.
In de nacht van 17 op 18 december is de dader alleen te voet gefilmd, maar een klein jaar eerder verscheen ook een kleine grijze auto in beeld. Dat betreft vermoedelijk een ouder model Renault Clio. Kunt u zo’n auto met de dader(s) in verband brengen, meld het dan alstublieft.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

  • Wie weet meer over de man(nen) op de beelden?
  • Wie heeft informatie over een mogelijk motief?

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Hof

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER