Beroving iPhone 4S van vrouw (26) op de Meent

  • Rotterdam
  • Update 

Eén van de overvallers verloor een dure Nike schoen…

Update

14 tips. En heel mooi, er zijn namen genoemd.

Op zaterdag 22 november 2014 rond 03.00 uur wordt een jonge vrouw (26) door twee mannen beroofd van haar iPhone 4S op de Meent in Rotterdam. Zij reageerde in een reflex heel snel en trok haar telefoon weg. Daarop is er een worsteling ontstaan waarbij zowel de berover als de vrouw op de grond zijn gevallen. De vrouw moest om de val op te vangen wel haar telefoon loslaten waarop beide mannen met de telefoon zijn weggerend.

  • Wie is er op zaterdag 22 november 2014 rond 03.00 uur getuige geweest van de beroving van de iPhone 4S van een jonge vrouw (26) op de Meent in Rotterdam?
tcm17338229_large.jpg
Nike Huarache

Bij de worsteling is de man die haar aanviel zijn rechterschoen verloren. Die heeft de vrouw meteen opgepakt. Het gaat om een Nike Huarache Black Edition, een zogenaamde customized schoen.

  • Wie heeft er iemand op zaterdag 22 november 2014 met één schoen door Rotterdam zien lopen?
tcm17338230_large.jpg
Dader 1

De man met de lichtkleurige broek en de jas met bontcapuchon is lichtgetint, rond de 20, en droeg een Burberrysjaal. Hij is degene die zijn sneaker is kwijtgeraakt en daarna dus mogelijk in het centrum van Rotterdam is opgevallen omdat hij maar met één schoen liep.

  • Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden, de signalementen en mogelijk in combinatie met de zwarte Nike Huarache schoen de daders?
tcm17338228_large.jpg
Dader 2

Van hem is minder bekend maar hij heeft een uiterst typerende loopje, met zijn bovenlijf naar voor.

  • Wie kent iemand die opeens na 22 november zijn dure Nike’s niet meer kon dragen?

Meent

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.