Bewapende mannen overvallen koeriersbedrijf

  • Den Bosch

Een koeriersbedrijf aan De Tweeling in Den Bosch is zaterdagavond 24 augustus overvallen door drie of vier mannen. De vermoedelijke vluchtauto – een zwarte Audi RS3 – is vastgelegd op beeld.

De bewapende mannen bestormden iets na 22.30 uur het koeriersbedrijf. Gedurende de overval waren er personeelsleden aanwezig, die werden door hun belagers bedreigd. Gelukkig wist één van de medewerkers de politie te waarschuwen. Vermoedelijk zijn er alleen telefoons buitgemaakt. 

Update

Er hebben zich gelukkig 14 getuigen gemeld die mogelijk meer weten over de drie a vier daders. Meer informatie blijft welkom. 

DENBOSCH_119549_Audi1b.jpg
Zwarte Audi RS3

Vluchtauto zwarte Audi RS3

Mogelijk zijn de in het zwartgeklede mannen die bivakmutsen droegen gevlucht in een zwarte Audi RS3. Helaas is het kenteken niet te ontcijferen. Ze reden weg richting de rotonde en de N279. Waarschijnlijk heeft de auto voor de overval al even staan wachten op het industrieterrein. Misschien is dat iemand opgevallen.

DENBOSCH_119549_SV_DeTweelingVlucht1.jpg
Omgeving
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Herkent u de auto of heeft u meer informatie?

Heeft u het voertuig ergens zien rijden, mogelijk opvallend hard, of vermoedt u waar de auto nu is? Tip de politie! Ook als u meer informatie heeft over de overval, is het van groot belang dat u belt.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

De Tweeling

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER