Medewerker tankshop troeft overvaller af

  • Den Bosch

Aan inzet ontbrak het de man niet die afgelopen november probeerde een tankstation te overvallen aan de Van Grobbendoncklaan in Den Bosch. Wat hem tegenzat was een sterke deur en een even dapper als alert slachtoffer.

Het was woensdagavond de 15e toen de medewerker een verdacht figuur zag aan komen lopen. Hij reageerde direct door de deur van de kassaruimte te sluiten en er zijn voet tegenaan te zetten.
Op de beelden hieronder ziet u de verwoede, maar vergeefse pogingen van de overvaller om binnen te komen. De medewerker intussen was zó de baas over de situatie dat het hem lukte om om hulp te bellen.

Helm en schoenafdruk

De onbekende man droop met lege handen af, te voet richting het Prins Hendrikpark. Kijkt u alstublieft goed of u iets aan hem herkent; zijn kleding bijvoorbeeld, zijn postuur of zijn manier van bewegen.
De helm die hij droeg is van het merk SYM. Kunt u die met een verdachte in verband brengen, meld dat dan alstublieft. Ook als u weet welk soort gympen een afdruk achterlaat zoals die op onderstaande foto, hoort de politie graag van u.

242068_dnBosch_schoenafdruk.jpg
Het lukte de dader niet de deur in te trappen
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Contact met de politie

Wie is de overvaller?
Beschikt u over camerabeelden uit de omgeving, van grofweg tussen 19.00 en 20.00 uur die 15 november 2023, waar de verdachte op kan staan? Neem contact op of upload de beelden via het tipformulier.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

MEER OVER