Brutale inbraak op klaarlichte dag

  • Groesbeek
202053_Groesbeek_sluik_upd.jpg

Een inwoonster van Groesbeek kwam op 2 juli 2019 van een koude kermis thuis. Haar woning bleek overhoopgehaald door inbrekers.

Update

Snel resultaat! Eén van de drie inbrekers lijkt herkend te zijn. De politie gaat nu achter zijn verblijfplaats aan. Herkent u de andere twee? Geef het door!

Rond 11:15 uur die dinsdag braken drie mannen in in het vrijstaande huis aan de Biesseltsebaan, aan de buitenrand van het Gelderse dorp.
Het drietal forceerde de toegangspoort en liep het terras op. Daar zagen ze een camera en maakten ze nog rechtsomkeert. Helaas gingen ze niet weg, maar wisten ze op een andere plek het huis binnen te komen.

Sieraden en kleding

De inbrekers maakten een aantal onvervangbare sieraden buit, waaronder een ring van de overleden partner van de bewoonster. Verder stalen ze dameskleding, waaronder een rode leren jas van het merk Massimo Dutti.

Gezien door getuige

202053_Groesbeek_parkeer2.jpg
Groesbeekseweg en parkeerplaats

Na zo’n tien minuten ging het drietal er met twee gevulde tassen vandoor. Een getuige heeft hen de oude spoorbaan bij de Groesbeekseweg zien oversteken en richting een nabijgelegen parkeerplaats zien lopen.
Mogelijk hadden ze daar een auto staan, maar de politie sluit niet uit dat de mannen vanaf het naastgelegen vakantiepark waren gekomen.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Geef uw tip door

  • Wie weet wie (een of meer van) de inbrekers zijn?
  • Wie heeft de drie mannen gezien, mogelijk in combinatie met een auto?

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Biesseltsebaan

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER