Daders gezocht van geweld in café aan de Koemarkt

  • Purmerend

Rond 04.00 uur in de nacht van 27 op 28 januari 2024, in een café in Purmerend, ontaardde een ruzie in de mishandeling van een 35-jarige bezoeker en een medewerker van het café. De bezoeker moest in het ziekenhuis aan zijn verwondingen worden behandeld.

De politie is op zoek naar drie verdachten die de slachtoffers hebben geslagen daar aan de Koemarkt. Kijkt u alstublieft goed naar de beelden hieronder en laat het weten als u een of meer van hen herkent. Een tip doorgeven kan anoniem op 0800-7000 of via een online formulier.

Met fles geslagen

Medewerkers van het café probeerden er die vroege zondagochtend alles aan te doen om de situatie in bedwang te houden en het slachtoffer te beschermen. Heel moedig en voor henzelf gevaarlijk; één van hen werd met een fles op zijn hoofd geslagen.

iPhone gestolen

De 35-jarige bezoeker is met vuisten in het gezicht geslagen. Hij raakte in het tumult ook zijn telefoon kwijt; een lichtblauwe iPhone 14. Vermoedelijk heeft iemand die van hem gestolen terwijl hij bloedend en mogelijk buiten bewustzijn op de grond lag.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Geef uw tip door

Als het personeel van het café niet zo dapper had ingegrepen, had het veel ernstiger kunnen aflopen. Zaak dus dat het verantwoordelijke drietal snel van straat wordt gehaald.

  • Wie herkent een of meer van de drie niet-geblurde mannen op de camerabeelden?
  • Wie heeft mogelijk door betrokkenen over het geweld horen praten?

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Koemarkt

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.