Diefstal 165 iPads en laptops bij zorginstelling Carint aan de Boortorenweg

  • Hengelo
  • Update¬†

De inbrekers maken zich uit de voeten met een enorme hoeveelheid elektronica.

Update

Er kwamen 4 goede reacties.

Op maandagavond 13 juli 2015 werden 165 iPads en laptops gestolen vanuit het hoofdkantoor van zorginstelling Carint aan de Boortorenweg in Hengelo. Drie mannen forceren eerst het slot van de achteringang en daarna binnen het slot van de ICT-ruimte. Ze hebben de spullen met een opslagkarretje verplaatst en op de een of andere manier weer via een raam naar buiten gesmokkeld.

  • Wie is er op maandagavond 13 juli 2015 getuige geweest van de diefstal van 165 iPads en laptops vanuit het hoofdkantoor van zorginstelling Carint aan de Boortorenweg in Hengelo?
tcm17343426_large.jpg
Dader 1

Hoewel ze op de rug zijn gefilmd, zegt vooral de combinatie van de drie inbrekers misschien iemand iets. Hij lijkt wat donkerder getint.

tcm17343427_large.jpg
Dader 2

Hij is opvallend klein.

tcm17343428_large.jpg
Dader 3

Hij lijkt weer wat lichter getint.

  • Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden, en mogelijk in combinatie met een grote hoeveelheid iPads en laptops de daders?
tcm17343425_large.jpg
Buit

Ze hebben sinds half juli mogelijk iPads en laptops aangeboden, van allerlei verschillende types. Mogelijk zijn ze juist bij iemand opgevallen omdat ze er opeens zoveel hadden en/of verkochten.

  • Wie weet waar de gestolen spullen zijn, wie ze heeft, of heeft ze te koop gezien of aangeboden gekregen?

Boortorenweg

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.