Dood Ali Fotowatikha Someeserai (56)

  • Rotterdam
  • Update¬†

Op woensdagavond 14 februari is aan de Mombassaplaats in Rotterdam een gewonde man aangetroffen. Rond 22.30 uur hoorde iemand een persoon gillen in de buurt van de ingang van flat de Hoeksteen. Wanneer de getuige kijkt, ziet deze een man wegrennen en een gewonde, neergestoken man op de straat liggen. Hij is er zo slecht aan toe dat hij de avond erna overlijdt. Het blijkt de 56-jarige Ali Fotowatikha Someeserai te zijn.

Update

Helaas maar 1 algemene tip. De twee personen die bij het metrostation stonden worden nog steeds gezocht

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip  rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

moeserai_li_regio1.jpg
Persoonlijk motief

Uit onderzoek blijkt dat Ali 5 minuten voor zijn dood zijn flat heeft verlaten. Toen Ali door de hulpdiensten werd gevonden, zat zijn portemonnee in zijn broek. Het lijkt dus geen beroving, maar iets persoonlijks. Er is in ieder geval gezien dat de mogelijke dader is weggerend en de Prins Alexanderlaan overstak, in de richting van de Henri Eversstraat. 

moeserai_li_stoepbord1.jpg
Getuigenoproep

De politie komt graag in contact met twee specifieke getuigen. Toen de eerste agenten kwamen aanrijden voor de noodhulp, stonden er twee personen bij de ingang van metrostation Oosterflank, aan de kant van de Grote Beer. Zij wezen de politiemensen de weg. Wie waren dat? 

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Mombassaplaats

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.