Getuigenoproep dood Sandra García Geraldino (45)

  • Utrecht
  • Update 

De verdwenen blauwe damestas van Sandra is mogelijk belangrijk in het onderzoek naar haar dood.

Update

Er kwamen 4 reacties, maar haar blauwe leren tas is helaas nog niet terecht. Het lichaam van Sandra werd 16 augustus gevonden in de bosjes langs de JM de Muinck Keizersweg en haar ex-partner zit daarvoor vast.

Op zondag 16 augustus 2015 wordt in de bosjes rond de JM de Muinck Keizersbrug in de wijk Zuilen in Utrecht het lichaam gevonden van Sandra Garcia Geraldino (45). Ze is met geweld om het leven gebracht.

  • Wie is er getuige geweest van de dood van Sandra Garcia Geraldino (45)?
tcm17341691_large.jpg
Schiphol

Op vrijdag 31 juli 2015 iets voor 11.00 uur kwam Sandra Garcia Geraldino (45) aan op Schiphol. Ze is vanuit Spanje maar ons land gevlogen voor een ontmoeting met haar kinderen.

tcm17341695_large.jpg
Verdwijning

Later wordt vastgesteld dat Sandra die avond naar het Vechtplantsoen in Utrecht is gegaan, waar haar ex-partner woont. Het lukte de familie daarna niet meer om contact met haar te krijgen en zij schakelden de politie in.

tcm17341689_large.jpg
Aanhouding

Een week later werd de ex-partner (42) van Sandra aangehouden. Men is bang dat Sandra niet meer leeft en hij wordt verdacht van betrokkenheid bij haar dood.

tcm17341693_large.jpg
Tijdlijn

De politie houdt er rekening mee dat zij al op vrijdag 31 juli om het leven is gebracht. Diezelfde dag dus dat ze op Schiphol aankwam voor het bezoek aan haar kinderen. De politie wil duidelijker krijgen wat er die avond of de dagen erna is gebeurd.

  • Wie heeft Sandra Garcia Geraldino op vrijdag 31 juli nog gezien of gesproken?
tcm17341694_large.jpg
Vechtplantsoen

De politie is daarom op zoek naar mensen die Sandra Garcia Geraldino die vrijdagavond 31 juli nog hebben gezien, bijvoorbeeld bij het Vechtplantsoen in Utrecht waar haar ex-partner woont.

tcm17341690_large.jpg
JM de Muinck Keizersbrug

De politie wil ook graag weten wie iets afwijkends is opgevallen bij de JM de Muinck Keizersbrug waar haar lichaam is gevonden, bijvoorbeeld auto’s of mensen die daar langer dan normaal hebben gestaan.

  • Wie heeft er na 31 juli rond de JM de Muinck Keizersbrug of het Vechtplantsoen in Utrecht iets verdachts gezien wat met de dood van Sandra te maken kan hebben?
tcm17341692_large.jpg
Damestas

De politie is nog op zoek naar de blauw lederen damestas die Sandra bij zich had toen ze op Schiphol aankwam. Het is niet bekend van welk merk die tas is. De politie hoopt dat iemand die tas sinds 31 juli ergens heeft gezien. Het kan heel goed dat de tas bijvoorbeeld is weggegooid en hopelijk is deze door iemand gevonden en meegenomen. Sporen op die tas, of de plek waar hij is achtergelaten, kunnen heel belangrijk zijn.

  • Wie heeft er na 31 juli de blauw lederen damestas van Sandra ergens gezien of heeft deze gevonden?

JM de Muinck Keizersbrug

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.