Getuigenoproep rond beschieting woning

  • Den Bosch

In de nacht van vrijdag 25 op zaterdag 26 augustus 2023 is om 01.15 uur een aantal keer geschoten op een woonhuis aan De Korenaar in Den Bosch. Er zaten meerdere inslagen in een raam aan de straatkant. Doordat er op dat moment niemand thuis was, raakte gelukkig niemand gewond.

Er zou na het schieten mogelijk een kleine, donkerkleurige auto zijn weggereden vanaf De Korenaar vermoedelijk in de richting van Het Klokkediep. Rond diezelfde tijd zou een man met een pet op zijn weggerend, waarschijnlijk richting De Rozenelf.

232324_dnbosch_krt03_.jpg
De Korenaar en omgeving

Help de politie

Weet u meer over die auto of over de man met de pet? Is u in de uren of dagen vóór het incident iets of iemand opgevallen in de buurt van de woning? Beschikt u mogelijk over camerabeelden uit de omgeving waar iets belangrijks op kan staan? Neem dan alstublieft contact op met de politie. Uw beelden uploaden kan via het tipformulier.
Ook alle informatie over een mogelijke aanleiding of motief voor de beschieting is nog heel erg welkom. Daarover met de politie praten kan natuurlijk ook anoniem of in een vertrouwelijk gesprek met iemand van het Team Nationale Inlichtingen.

232324_dnbosch_regio5.jpg
Kogelinslagen in ruit van getroffen woning
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Contact met de politie

Uw informatie met de politie delen kan op onderstaande manieren.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

De Korenaar

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.