Gewapende overval Texaco tankstation aan de Molenstraat

  • Oudenbosch
  • Update¬†

Op agressieve wijze overvallen drie daders een tankshop in een dorp.

Update

Er kwam alleen een reactie binnen met betrekking tot de kleding van een van de daders: een opvallende jas met lichte vlakken. Bekenden van hem moeten hem hieraan kunnen herkennen. Nieuwe reacties blijven dus welkom!

Dinsdag 5 november 2013 rond 20.15 uur wordt een medewerker van het Texaco tankstation aan de Molenstraat in Oudenbosch overvallen. Wanneer de kassa leeg is, gaan de mannen rustig sigaretten inladen. Ze hebben zelf tasjes meegenomen. Wanneer een auto het terrein op rijdt om te tanken, vertrekken de daders.

tcm17314469_large.jpg
Vlucht

Ze lopen langs de automobilist de Molenstraat in.

tcm17314462_large.jpg
Dader 1

De voorste leek het felste en was het kleinste: bij hem valt zijn jas met de lichte vlakken onder zijn oksels op en een licht stuk op zijn arm. Misschien kan iemand vertellen wat voor jas dat is.

tcm17314463_large.jpg
Dader 2

De tweede man had ook een wapen.

tcm17314464_large.jpg
Dader 3

Hij draagt een lange jas met bont langs de capuchon. Hij heeft als enige geen handschoenen aan en hangt er maar een beetje bij. Ook al waren ze allemaal gemaskerd, de overvallen medewerker zag wel dat het drie negroïde daders waren.

  • Wie is er op dinsdag 5 november 2013 rond 20.15 uur getuige geweest van de overval op het tankstation aan de Molenstraat in Oudenbosch?

  • Wie (her)kent de drie overvallers aan de hand van de getoonde beelden?

  • Wie heeft een vermoeden wie de overval op dinsdag 5 november 2013 op het Texaco tankstation in Oudenbosch gepleegd zou kunnen hebben?

  • Zijn er getuigen die dinsdag 5 november, rond 20.15 uur, de daders in de buurt van de Molenstraat in Oudenbosch hebben gezien?

Molenstraat

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.