Grote buit bij inbraak parfumerie Cityplaza

  • Nieuwegein
  • Update 

Drie daders hadden maar enkele minuten nodig om hun tassen vol te laden met ruim 10.000 euro aan parfums en cosmetica. Ze sloegen in de nacht van 6 op 7 december 2017 toe bij Ici Paris XL aan de Raadstede.

Update

Er zijn bijna 100 reacties binnengekomen over de kleding en tassen van deze inbrekers. Helaas zijn er nog geen verdachten aangehouden.

118209_ngein_ici_dad1a.jpg

Op bewakingsbeelden is te zien hoe onbehouwen, maar doeltreffend de inbrekers te werk gaan. Als één van hen kennelijk niet snel genoeg inlaadt, komt een ander het voordoen: met grote halen veegt hij de schappen leeg – deels in en deels naast de meegebrachte tassen.

118209_ngein_ici_dad2a.jpg
Twee scooters

De ravage die ze achterlaten is enorm, maar de buit waar het hen om te doen was ook. Voor ruim 10.000 euro aan cosmeticaproducten en parfums weten ze mee te nemen. De drie daders gaan er na ’n paar minuten op twee scooters vandoor.

118209_ngein_ici_combigeur.jpg
Buit

Gestolen bij de inbraak zijn onder meer herengeuren van merken als Dior, Armani, Bulgari, Chanel en Bruno Banani.

118209_ngein_ici_2luikspullen.jpg

Daarnaast zijn er ook deodorants en crèmes van Clinique en Biotherm meegenomen.

  • Wie weet iets over de gestolen goederen? Heeft u die bijvoorbeeld ergens te koop aangeboden gezien na 7 december 2017?
118209_ngein_ici_3luik.jpg
Herkenning gevraagd

Alle drie de daders hadden een bivakmuts op, maar kijkt u s.v.p. naar de bewakingsbeelden of u tóch iets aan hen herkent. Hun kleding bijvoorbeeld, de grote sporttassen die ze bij zich hadden of de scooters waarop ze reden.

  • Wie heeft een vermoeden omtrent de identiteit van één of meer van deze inbrekers?

Geef uw informatie door via 0800-6070 of online.Wilt u anoniem blijven, dan belt u 0800-7000.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Raadstede

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.