Identiteit nog onbekend van man die dood werd gevonden

  • Amsterdam

De Amsterdamse politie vraagt u mee te denken over de identiteit van een man wiens stoffelijk overschot op donderdag 25 maart 2021 werd gevonden. De leeftijd van de overledene wordt geschat tussen 35 en 50 jaar. Opvallend kenmerk aan de man zijn de tatoeages over zijn hele lijf.

Het lichaam van de onbekende man werd door politieagenten aangetroffen in het water langs de Riekerweg, vlak bij het Nieuwe Meer en de snelweg A4. Hoe het daar terecht is gekomen, is nog altijd niet duidelijk.

Update

Ondanks vijf tips is de identiteit van deze man helaas nog niet beke

212288_Amstrdm_sigso1.jpg
Signalement

Kenmerken onbekende dode

De man was zo’n 1.83 meter lang en had een lichte of lichtgetinte huidskleur, donker haar en een slank postuur. Ten tijde van zijn overlijden had hij een baardje met daarin wat grijze haren en droeg hij de volgende kleding:

  • zwart T-shirt met in wit oosterse tekens
  • capuchonvest met gestikt ruitjespatroon
  • donkerkleurige joggingbroek
  • zwarte, halfhoge schoenen.

Tatoeages

Over het hele lichaam had de ongeïdentificeerde man een aantal tatoeages, waaronder die op de foto’s. Hopelijk zeggen deze iemand iets. Wilt u informatie aan de politie doorgeven, mag dat desgewenst ook anoniem.
Verder viel op dat de overledene een onverzorgd gebit had en wat vooruitstaande onderkaak. Die kaak is ooit gebroken geweest en destijds vastgezet met een metalen plaatje en schroeven.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help het onderzoek verder

Wie weet of vermoedt wie de onbekende man kan zijn en/of hoe zijn lichaam in het water langs de Riekerweg terecht is gekomen?

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Riekerweg

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.