Identiteit onbekend van dood gevonden man

  • Nederhemert-Zuid

In het Heusdensch Kanaal bij Nederhemert is op zaterdag 16 december 2023 het ontzielde lichaam van een nog onbekende man aangetroffen. Hij is slachtoffer van een misdrijf en heeft voor de vondst enige tijd in het water gelegen.

De overledene was ongeveer 1.60 meter lang en naar schatting tussen 35 en 55 jaar oud. Hij had een slecht gebit met een aantal rotte tanden. Van de kleding die de man aanhad, kan de politie u foto’s laten zien.

232557_nedrhmrt_krt.jpg
Omcirkeld de locatie waar de man werd gevonden

Kleding slachtoffer

Het onbekende slachtoffer had een hoog model Puma-gympen aan van zwart leer. Daarnaast droeg hij een grijs t-shirt met borstzakje en, heel opvallend, twee zwarte zwangerschapsleggings over elkaar. 

Zowel de sokken als de kuitwarmers die de man aanhad waren ook zwart. Kunt de combinatie van kledingstukken in verband brengen met een kleine man die wordt vermist? Neem alstublieft direct contact op met de politie.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Contact met de politie

Weet of vermoedt u iets over het slachtoffer? Of mist u mogelijk iemand in uw omgeving die aan het signalement voldoet? Meldt u zich dan alstublieft op een van onderstaande manieren.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven