Inbraak bij restaurant aan het Heuveloord

  • Utrecht
  • Update 

Flinke buit voor verdachte na een uur rondstruinen

In de vroege ochtend van dinsdag 18 oktober 2016 werd ingebroken bij het Utrechtse restaurant Leen. De dader probeerde onherkenbaar te zijn, maar hopelijk kunt u helpen hem te identificeren.

117221_utrecht_dadd.jpg

Op de bewakingsbeelden van die ochtend zien we de inbreker eerst lopen buiten het pand aan het Heuveloord, maar kort voor 6.00 uur is hij binnen. Hij kijkt of er iets te halen valt in de buurt van de bar en ook probeert hij de kassa open te krijgen.

Trainingsbroek

De man wordt geschat tussen 25 en 35 jaar oud en tussen 1.75 en 1.85 meter lang. Hij heeft zich vermomd met een hoed en een zonnebril, maar er is nog wel iets van zijn gezicht te zien. Wellicht herkent iemand hem aan zijn donkere, gewatteerde jas met capuchon of aan zijn grijze trainingsbroek met donkere en lichte strepen.

117221_utrecht_inbraak2.jpg
Blauwe tas

De inbreker blijft ongeveer een uur binnen. Om 6.52 uur wordt hij gefilmd wanneer hij bellend voor de ingang van het restaurant langsloopt. Hij heeft dan een grote blauwe tas in zijn hand die nog niet eerder in beeld is geweest. Daarna verdwijnt hij, met een aanzienlijke buit.

  • Wie (her)kent de man op de bewakingsbeelden?
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Heuveloord

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.