Inbreeksters slaan toe op klaarlichte dag

  • GELDROP

Twee inbreeksters sloegen op maandag 26 april hun slag bij een huis aan de Elzenhof in Geldrop. Op bewakingsbeelden is te zien hoe het tweetal geduldig wacht - aan de overkant van de straat - tot de bewoonster (43) van huis vertrekt.

Maar zodra de bewoonster is vertrokken, lopen de vrouwen naar haar voordeur. Door te ‘hengelen’ weten ze vervolgens binnen te komen.

Update

Helaas zijn er nog geen tips binnengekomen waarbij ook namen zijn genoemd. Wel zijn er andere reacties binnengekomen. Het onderzoek gaat door.

Update

De vrouwen lijken eind juli nog een insluiping aan de Heuvel in Geldrop te hebben gepleegd. Daarbij is onder meer een Cartier Tank-horloge gestolen. 

Aanzienlijke buit

De twee hebben slechts zes minuten nodig om hun slag te slaan. In die minuten weten ze sieraden, parfum en contant geld te vinden. Tijdens de inbraak komt de hond des huizes ook nog een kijkje nemen, maar daar lijken ze niet erg van gecharmeerd.

Opel Vectra

Vervolgens lopen de twee vrouwen met een aanzienlijke buit naar een donkergroene Opel Vectra op de Hazelaar. Herkent u de inbreeksters of hun auto? Neem alstublieft contact op.

212351_geldrop_opel.jpg
De inbreeksters vertrokken in deze Opel Vectra
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

De politie sluit niet uit dat de vrouwen ook op andere plekken toeslaan. Er zijn sterke aanwijzingen dat zij eind juli hebben ingebroken in een woning aan de Heuvel, ook in Geldrop. Wees alert en alarmeer de politie als u (een van) de vrouwen herkent!

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Elzenhof

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER