Inbrekers slaan man (62) bewusteloos

  • Zeeland
  • Update 

Twee mannen breken op donderdagavond 22 maart 2018 in in een woning aan het Akkerveld in het Brabantse dorp Zeeland. De bewoner betrapt het duo op heterdaad.

Update

Hopelijk snel een doorbraak in dit onderzoek, nu er mogelijke namen van de daders zijn genoemd. Naar aanleiding van onze uitzending kreeg de politie 8 reacties binnen.

Wanneer de bewoner rond 20.40 uur zijn achtertuin in loopt, heeft het tweetal diens slaapkamer al overhoop gehaald. Er volgt een confrontatie.

  • Wie heeft iets opvallends gezien aan het Akkerveld in Zeeland op donderdagavond 22 maart 2018?

Harde klap

Ondanks dat het slachtoffer zich dapper verweert, wordt hij uitgeschakeld door de twee inbrekers. Door een harde klap valt hij bewusteloos neer. Hij wordt later in het ziekenhuis behandeld voor kneuzingen en bloeduitstortingen.

118402_zeeland-nb_daders2.jpg
Camerabeelden buurtbewoner

Een buurtbewoner stelt na de gewelddadige inbraak zijn bewakingsbeelden beschikbaar aan de politie. Hierop zijn de mogelijke daders te zien. Herkent u deze mannen, neem contact op met de politie.

Daders

De twee inbrekers zijn vermoedelijk niet ouder dan midden twintig en hebben een licht getinte huidskleur. Een van hen droeg een opvallende camouflage trainingsbroek, mogelijk van Nike, en een bijzondere pet. Zijn handlanger droeg een muts.

  • Wie weet wie de mannen op de bewakingsbeelden zijn?
118402_zeeland-nb_pet2.jpg
Lauren Rose pet

De pet van een van de daders is van het Amsterdamse merk Lauren Rose. Voorop staat met grote letters het woord ‘Respect’ en op de achterkant staat een verwijzing naar de bijbel: ‘Leviticus 11’. De onderkant van de klep heeft een camouflageprint.

‘Camera in Beeld’

Wilt u ook de politie een handje helpen bij het oplossen van zaken? Meld uw bewakingscamera’s aan bij Camera in Beeld.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Akkerveld

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER