Vermist

Jihad Jafo (32) al ruim een maand vermist

  • Enschede

De politie maakt zich ernstig zorgen om het lot van de sinds maandag 6 december 2021 vermiste Jihad Jafo (32). Mogelijk is de inwoner van Enschede het slachtoffer geworden van een misdrijf.

Grasjuffer

Voor de verjaardag van zijn oudste kind had Jihad die maandag een feestdag georganiseerd. Na een gezellige dag zwemmen en uit eten bij McDonald’s, ging hij ’s avonds nog even de deur uit. Jihad kwam echter nooit meer thuis bij zijn woning aan de Grasjuffer in Enschede.

222023_enschd_sig2.jpg
Signalement

Jihad Jafo

Heeft u Jihad ergens gezien of weet u waar hij kan zijn (geweest)? Neem a.u.b. contact op met de politie.

  • 32 jaar oud
  • 1.70 meter lang
  • hoog voorhoofd en kleine oren
  • tatoeage op rechterarm.

Jihad droeg de avond van zijn vermissing een zwarte jas, een zwart T-shirt met rood/witte opdruk, een zwarte broek en zwarte, nette schoenen.

Uitgestapt bij rotonde

Jihad werd die maandagavond rond 19.30 uur opgehaald door een vriend. Die vriend geeft aan dat toen ze bij de rotonde aan de Euregio en Sleutelweg waren, Jihad een auto zag staan met daarin iemand die hij per se moest spreken. Hij is vervolgens uitgestapt en dat is het laatste dat de vriend van hem zag.

222023_enschd_krt1b.jpg
Omcirkeld de plek waar Jihad uit de auto stapte

Telefoongegevens

Hoewel zijn vrouw nog heeft geprobeerd Jihad te bellen, kreeg ze die avond geen gehoor. Op basis van telefoongegevens weet de politie dat zijn toestel die avond rond 21.20 uur nog heeft aangestaan in Den Ham.

Conflicten

De politie maakt zich ernstig zorgen om zijn lot en houdt er zelfs rekening mee dat Jihad niet meer leeft. Mogelijk is de aanleiding een persoonlijk of crimineel conflict.
In het verleden is Jihad de fout in gegaan door drugs te vervoeren. Het is voor de politie onduidelijk of hij zich mogelijk weer als koerier heeft laten inzetten.

222023_enschd_so4.jpg
Jihad Jafo met zijn gezin

Gronau in Duitsland

Jihad ging veel om met mensen in het Duitse Gronau. Hij kwam daar ook wel eens in horecagelegenheden. Hij en zijn vrouw komen oorspronkelijk uit Syrië. Speciaal voor hun landgenoten staan op politie.nl deze informatie en vragen die de recherche heeft in het Syrisch.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Wie heeft meer informatie over de vermiste Jihad Jafo?
Wie weet mogelijk meer over een eventueel conflict?

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Grasjuffer

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER