Jong ogende daders overvallen fastfoodrestaurant

  • Spijkenisse

Twee gewapende, jong ogende mannen overvielen zondag 29 december 2019 een Verhage-filiaal aan de Vlinderveen in Spijkenisse. Het was voor de bedrijfsleidster (30) de tweede keer dat zij slachtoffer werd van een overval.

Update

Sinds de uitzending zijn er twee tips binnengekomen, bedankt! Het team is ermee aan de slag.

Ze stond die avond samen met een andere medewerkster in de zaak. Rond 21.00 uur kwamen plotseling twee mannen binnenstormen; één van hen met getrokken vuurwapen, dat hij in zijn linkerhand hield.

Vuurwapen en mes

De bedrijfsleidster kreeg het vuurwapen op zich gericht en werd gedwongen om geld uit de kassa te pakken. Haar collega werd door de tweede overvaller bedreigd met een mes en moest de inhoud van andere kassalades afstaan.

De overvallers sprintten vervolgens vanaf de Vlinderveen via De Dijkgraaf in de richting van de Karperveen.

Tweemaal slachtoffer

Extra schrijnend: de bedrijfsleidster had drie jaar eerder ook al een heftige overval meegemaakt. Ze had juist recentelijk weer de moed verzameld om late diensten te draaien, maar sinds de tweede overval durft zij dit niet meer.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Ondanks dat de daders hun gezichten hadden bedekt, hoopt de politie dat er mensen zijn die iets over hen weten. De slachtoffers schatten de overvallers rond een jaar of 16 oud.  Wie herkent deze overvallers?

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Vlinderveen

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER