Man (20) dood gevonden na brand mogelijk drugslab

  • Berkel en Rodenrijs

Op zondag 28 april 2024 woedde een grote brand op een terrein aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs. De volgende dag werd, in een zwarte Kia Picanto in de schuur waar de brand begon, het lichaam gevonden van de 20-jarige Youssef Bouyoumad uit Rotterdam. De politie houdt in dit onderzoek rekening met brandstichting.

242225 Berk Ro so
Het 20-jarige slachtoffer Youssef Bouyoumad

Twee aanhoudingen

In de schuur zijn resten gevonden van spullen waarmee verdovende middelen kunnen worden geproduceerd. De politie hield al snel twee verdachten aan op verdenking van betrokkenheid bij de brand die rond 15.30 uur ontstond.

Het gaat om een 21-jarige Rotterdammer en een man van 28 zonder vaste verblijfplaats. Hun hechtenis is op woensdag 15 mei 2024 met 90 dagen verlengd.

242225 Berk Ro Schade2
Omcirkeld de plek waar Youssef werd gevonden

Vertel wat u weet

Een van de mannen die vast zitten, was jarenlang bevriend met slachtoffer Youssef. De politie zou graag meer informatie ontvangen over die relatie, over de rol van de tweede verdachte, over wat zich in en rond de schuur kan hebben afgespeeld en wie daar mogelijk verder nog bij betrokken was. 

Ook de familie van Youssef Bouyoumad wil graag weten wat er vlak voor en tijdens de brand is gebeurd en hoe de brand is ontstaan.

242225 Berk Ro Schade4
Noordeindseweg, zondag 28 april 2024

Tippen kan anoniem

Beschikt u over informatie die in dit onderzoek van belang kan zijn? Heeft u een idee over een motief voor mogelijke brandstichting? Weet u misschien iets iets over de connectie tussen Youssef Bouyoumad en het terrein aan de Noordeindseweg? Meld het alstublieft.

Uw informatie met de recherche delen kan als u wil ook anoniem of middels een vertrouwelijk gesprek met het Team Nationale Inlichtingen.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Vertel wat u weet

Contact opnemen met de politie kan op onderstaande manieren.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.